ترکیبات فعال موجود در انار از التهابات در بدن، به ویژه در دستگاه گوارش جلوگیری می کند. علاوه بر این، ترکیبات موجود در این میوه می توانند به کاهش فرآیندهای التهابی در سرطان سینه و سرطان روده کمک کنند.
این میوه به دلیل دارا بودن خواص ضد میکروبی، در مبارزه با باکتری های دهان بسیار مفید است. انار همچنین از فعالیت میکروارگانیسم های تولید کننده پلاک که مینای دندان را از بین می برند، جلوگیری می کند.
تقویت سیستم ایمنی بدن: انار پخته در طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود.
التهاب مزمن میتواند به بیماریهای متعددی منجر شود. خوشبختانه، انار پخته حاوی ترکیباتی است که میتوانند به کاهش التهاب در بدن کمک کنند.
بنابراین در صورت مصرف منظم دارو، در مورد نوشیدن آب انار با پزشک خود مشورت کنید.
چندین مطالعه بالینی نشان داده است که مصرف مداوم انار میتواند در کاهش ریسک چندین نوع سرطان، از جمله سرطان پروستات و سرطان سینه، موثر باشد.
پتاسیم: انار شیرین منبع غنی پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک می کند.
با این حال، مصرف زیاد انار ممکن خواص اب انار برای رحم است عوارضی برای سلامتی در پی داشته باشد. این میوه و پوسته آن حاوی ترکیبات آلکالوئیدی است که مهمترین آنها پالاتین و اسید گلوتونیک است.
مشخص شده است که دانه های انار خطر ابتلا به سرطان پروستات، شایع ترین نوع سرطان در مردان را کاهش می دهند. دانه های این میوه دارای خواص ضد سرطانی هستند که می توان این خاصیت را به وجود اسید پونیسیک در آن نسبت داد.
پیشگیری از تصلب شرایین: انار به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها، میتواند به جلوگیری از تصلب شرایین و بیماریهای قلبی عروقی کمک کند.
خواص انار و فواید درمانی آن که نمی دانید غذایی و دارویی
انار، یک میوه بسیار مفید و پر خاصیت است و برای بسیاری از موارد کاربرد دارد. کاربردهای آن را در ادامه بررسی میکنیم.
مدل شینیون نیمه باز و فر باز دخترانه مناسب برای مراسم عقد و عروسی
مدل کت و شلوار بچه گانه شیک و جذاب برای مراسم عروسی و تولد